Uusi täällä?

Tervetuloa kotiin. Mahtavaa, että olet löytänyt sivuillemme. NewHope-seurakunta on enemmän kuin sunnuntain jumalanpalvelus. Se tarjoaa välittävän ja turvallisen seurakuntaperheen, jossa voit saada uusia ystäviä, kasvaa Jumalan sanan tuntemisessa ja oppia elämään uskoasi todeksi arjen keskellä välittäen Jumalan rakkautta ympärillesi. Olet lämpimästi tervetullut riippumatta siitä kuka olet, mistä tulet tai millainen elämäntilanteesi on.

Toivottavasti tapaamme pian!

Seuraavassa vastauksia muutamiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla jumalanpalveluksestamme.

Mihin aikaan kokoonnutte?

Jumalanpalvelus alkaa klo 10.00 - 11:30 ja klo 12.30 - 14:00. Se sisältää englannin- ja suomenkielistä ylistystä, innostavaa ja käytännönläheistä raamatunopetusta sekä rukousta. Yhteinen kahvihetki on jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30 alkaen. Tällöin on hyvä mahdollisuus tavata ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin.

Miten jumalanpalvelukseen tulisi pukeutua?

Seurakuntaamme voit tulla farkuissa ja t-paidassa, kansallispuvussasi tai vaikka puku päällä. Meillä ei ole pukeutumissääntöjä – tule siis sellaisena kuin olet!

Onko teillä toimintaa lapsille?

Lapsille järjestetään omaa, juuri heille suunniteltua ohjelmaa sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Mukaansatempaava lastenohjelmamme pyrkii siihen, että kirkossakäynti voisi olla viikon kohokohta myös lapsillesi.

        

Contact us

© 2021 NewHope Church. All Rights Reserved.