Tule mukaan

SEURAKUNNAN VAPAAEHTOISTYÖ

Vapaaehtoistyö tarjoaa hienon mahdollisuuden löytää ja käyttää lahjojasi, saada uusia ystäviä sekä palvella seurakuntaa ja kaupunkiamme samalla kun rakennat Jumalan valtakuntaa käytännöllisellä tavalla yhdessä muiden kanssa.

Voit liittyä johonkin tiimiin tai ehdottaa uusia toimintamuotoja seurakuntaan. Juttele ideastasi jonkun vastuunkantajan kanssa tai ota yhteyttä sähköpostilla.

SEURAKUNNAN TIIMIT

Ylistystiimi

Osaatko soittaa tai laulaa? Nautitko Jumalan ylistämisestä?
Ota yhteyttä ja liity ylistystiimiin.

Pyhäkoulutiimi

Rakastamme lapsia ja haluamme panostaa heidän tulevaisuuteensa. Tahtoisitko tulla mukaan ja nähdä työn kantavan vähitellen hedelmää? Seurakunta tarjoaa valmiin opetusmateriaalin.

Tervetulotiimi

Haluamme varmistua siitä, että jokainen tulee huomatuksi ja saa vastauksia kysymyksiinsä. Autamme ihmisiä löytämään paikkansa seurakunnassa.

Sunnuntain kahvitiimi

Uskomme, että ihmiset tulevat iloisiksi saadessaan tuoretta kahvia, erilaisia teesekoituksia ja niiden kanssa jotain suolaista ja makeaa naposteltavaa. Liity mukaan, jos olet samaa mieltä!

Mediatiimi

Vastuullamme ovat sellaiset asiat kuin opetusta havainnollistavat diat, livelähetykset, videot ja sosiaalinen media. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut mediatyöstä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

  

TIIMEIHIN LIITTYMINEN

Täytä alla oleva lomake ja kerro meille, mihin tiimiin tai tiimeihin haluaisit liittyä. Tai jos sinulla on idea jostain uudesta toimintamuodosta, kerro siitä meille viestilaatikossa.

Seurakunnasta otetaan sinuun yhteyttä ja toivotetaan sinut tervetulleeksi mukaan!

Contact us

© 2021 NewHope Church. All Rights Reserved.